Reformierakonna Elva piirkonna juhiks valiti Heiki Hansen

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Hansen.
Heiki Hansen. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Reformierakonna Elva linna, Konguta valla, Rõngu valla ja Puhja valla piirkond otsustasid kolmapäevasel ühisel üldkoosolekul liituda Elva piirkonnaks. Uue Elva piirkonna esimeheks valiti Heiki Hansen.

Haldusjaotuse muutumise tõttu moodustus Elva linnast, Konguta vallast, Rannu vallast, Rõngu vallast, Puhja vallast, Palupera valla Astuvere, Astra, Hellenurme, Mäelooga, Palupera, Pastaku ja Urmi külast ning Puka valla Aakre, Palamuste, Pedaste, Purtsi, Pühaste ja Rebase küladest ühinemise käigus uus omavalitsus Elva vald.

Seepärast otsustasid Reformierakonna liikmed moodustada uue Elva piirkondliku organisatsiooni, mis kattub tekkinud omavalitsuse haldusterritooriumiga.

Kolmapäeva õhtul Elvas toimunud üldkoosolekul valiti uue piirkonna esimeheks Heiki Hansen. Koosolekul otsustati, et ühinenud piirkonnal on seitsmeliikmeline juhatus. Lisaks Hansenile valiti juhatusse Rasmus Punkar, Toomas Järveoja, Hillar Hänilane, Jaanus Peri, Kristiina Viks ja Mikk Järv.

Hanseni sõnul on eesmärk leida aktiivseid liikmeid ka nendes Elva valla piirkondades, kus varasemalt piirkonnaorganisatsiooni ei olnud. Reformierakonna Elva piirkonnas on kokku 187 liiget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles