Pildid: Tartu lähedal said inimesed kolme sõidukiga avariis viga, liiklus oli tugevalt häiritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kella 21 ajal leidis Tartumaal Tallinn-Tartu maantee 166. kilomeetril Kärevere lähedal aset kolme sõidukiga liiklusõnnetus, milles said kolm inimest viga. Liiklus suunati õnnetuse pärast ümber. Nii Tallinna kui ka Tartu poolt tulijad pidid ummikus ootama. Liiklus taastati kell 23. 

Kokku põrkasid kaks sõiduautot ja veoauto. Esialgsetel andmetel sõitis Tallinna poolt Tartu poole väike auto, mis ootamatult pidurdas. Selle järel liikus veoauto, mille roolis olnud 62-aastane mees samuti pidurdas, kuid libises paremale poole vastu killustiku hunnikut, mille tagajärjel auto tagaosa paiskus vastassuundavööndisse. Veokile sõitis otsa Volkswagen, mida juhtis 20-aastane naine. Volkswagenile sõitis omakorda otsa selle taga liikunud Toyota, mida juhtis 25-aastane naine. 

Kolmes masinas oli kokku viis inimest, kaasa arvatud üks laps. Volkswageni juht toimetati Tartu ülikooli kliinikumi, Toyota juht ja temaga koos sõitnud 18-aastane neiu lubati kodusele ravile. 

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on välja selgitamisel. Tartu Postimehe fotograafile Margus Ansule rääkis kohapeal üks liinibussijuht, et tema reisijad tahtsid jõuda laevadele ja lennukile. Avarii pärast jäid nad aga maha. 

Politsei sulges õnnetuse pärast Tallinn-Tartu maanteel Valmaotsa (Laeva tankla) ja Kärevere teemaja vahelise lõigu kogupikkuses umbes kaheksa kilomeetrit. Tallinnast Tartu poole liikujatel soovitas politsei ümbersõitu Puurmani või hiljemalt Valmaotsa kaudu (Tabivere-Lähte-Tartu). Tartust Tallinna poole liikujatel soovitati kasutada Jõgeva maanteed ja minna trassile tagasi alates Tabiverest (Tartu-Tabivere-Puurmani) või kasutada lõpuni Piibe maanteed.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk märkis, et kokku on lumi ja tuisk õhtu jooksul kaasa toonud Lõuna-Eestis seni üle kümne liiklusõnnetuse, neist enamik on piirdunud pigem plekimõlkimisega.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles