Tervishoiukõrgkool alustab vastuvõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tervishoiu kõrgkool.
Tartu tervishoiu kõrgkool. Foto: Kalev Saar/Postimees

Täna algab vastuvõtt Tartu tervishoiu kõrgkooli kolmele õppekavale. Kõrgkool võtab talvisel vastuvõtul uueks õppeaastaks vastu 112 uut õppurit.

Sisseastumisdokumente on võimalik esitada õe rakenduskõrghariduse õppekavale ning hooldustöötaja ja massööri kutseõppe erialadel õppimiseks. Sealjuures asub kõrgkool hooldustöötajaid koolitama Võrus Lõuna-Eesti haigla juures.

Õe õppekavale kandideerimisel arvestatakse lisaks  gümnaasiumi lõputunnistuse füüsika-, keemia-, matemaatika- ja bioloogiahinnetele ka vastuvõtukatset, mille abil loodab kõrgkool välja sõeluda just kõige motiveeritumad ja kutseteadlikumad üliõpilased. Hooldustöötaja ja massööri õppekavadele kandideerijatel arvestatakse gümnaasiumi lõputunnistuse hinnete keskmist.

Dokumentide vastuvõtt leiab aset 4. detsembrist  8. jaanuarini elektroonilise sisseastumiskeskkonna SAIS kaudu ning ka tööpäeviti kell 9–15 kõrgkoolis kohapeal (Nooruse 5). Täpsem teave kõrgkooli kodulehel www.nooruse.ee/vastuvott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles