Galerii: Eesti uue superstaari otsingud algasid Tartust

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul algas Lõunakeskuses populaarse telesaate «Eesti otsib superstaari» esimene eelvoor, mis tõi kohale sadu huvilisi.

Peipsiäärsest Nõmme külast pärit Ruth Lehis ütles, et püüab saatesse pääseda teist korda ning plaanib sel korral esitada laulu «You Raise Me Up». «Olen väikesest peale juba laulnud. Käisin ka kümme aastat tagasi proovimas, kui oli esimene saade, aga siis ma kollast kaarti ehk edasi ei saanud. Nii et katse kaks,» rääkis Lehis.

Järjekorras üsna eesotsas seisnud Elisabeth, Tuuli-Maria ja Lauriina rääkisid Tartu Postimehele, et olid Lõunakeskuse ukse taga valmis juba veidi peale üheksat. Kolmikust kaks olid saatesse proovimas teist korda.

Tartu ülikoolis saksa keelt õppiv Lauriina ütles, et laulab žüriile eestikeelse «Maarja hällilaulu», Paluperast pärit ning praegu Tartu kutsehariduskeskuses õppiv Tuuli-Maria plaanis esitada sünnipäevalaulu või «Tulgu tuuled». Kitarri kaasa võtnud Elisabeth kavatses aga eelvoorus laulda ühe Enrique Iglesiase loo ning omaloomingut.

Saate peaprodutsent Kaupo Karelson ütles, et tänane võttepäev kestab õhtul kaheksani ning osaliselt jätkub ka veel homme hommikul. Uuel aastal eetrisse jõudvat saadet juhib taas Karl-Erik Taukar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles