Eedeni keskuse uue osa ehitustööd algavad järgmisel nädalal (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii hakkab uuenenud Eedeni kaubandus- ning vabaajakeskus välja nägema. Vaade praeguse peasissepääsu poole.
Nii hakkab uuenenud Eedeni kaubandus- ning vabaajakeskus välja nägema. Vaade praeguse peasissepääsu poole. Foto: eskiis

Novembri viimasel nädalal tehakse algust Eedeni keskuse uue osa ehitustöödega. Keskuse laiendus kerkib Eedeni Sõpruse silla poolsele küljele järgmise aasta lõpuks. Ehitusleping on sõlmitud konsortsiumiga AS Ehitustrust ning AS-iga Ehitusfirma Rand ja Tuulberg.

Eedeni keskuse praegune suurus on 18 000 ruutmeetrit, millele lisandub uue osaga 9000 ruutmeetrit. Nii on laienduse järel pinda kokku 27 000 ruutmeetrit, sellest väljaüüritavat pinda ligikaudu 21 000 ruutmeetrit. Keskuse praegused ostukohad jäävad ehitustööde vältel avatuks ning uuenduste elluviimine ei sega keskuse igapäevatööd.

Foto: Eedeni uus parkimismaja ja juurdeehitus

Kuid juba järgmisel nädalal avatakse Eedeni keskuse Annelinna spordimaja poolsel küljel uus korrusparkla, mille kolmel tasandil on kokku 314 parkimiskohta. Parkimismaja kõik korrused on katusega kaetud, kaitstes kliente heitlike ilmade eest. Uude parkimismajja pääseb nii Sõpruse sillalt maha sõites kui ka Kalda tee poolt sisenedes.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles