Politsei otsib Tartu linnas toimunud otsasõitude tunnistajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Volkswagenile ja Volvole otsa sõitnud autojuhte.
Politsei otsib Volkswagenile ja Volvole otsa sõitnud autojuhte. Foto: Politsei ja piirivalveamet

Nädalavahetusel leidis Tartu linnas aset mitu juhtumit, kus teisele masinale otsa sõitnud autojuht lahkus sündmuskohalt. Politsei vajab avarii pealtnägijate abi.

Pühapäeva, 19. novembri pealelõunal avastati, et Tartus aadressil Puusepa 8 asuvas parklas on keskpäeva paiku otsa sõidetud pargitud sõiduautole Volvo V70. Varalise kahju põhjustanud autojuht lahkus sündmuskohalt politseid juhtunust teavitamata.

Otsasõidust teatati politseile samal päeval kella 17.30 paiku samuti Lõunakeskuse parklas, kus sõiduautole Volkswagen Passat sõitis manööverdas otsa seni tuvastamata must Kia. Volkswagenile tekitati otsasõiduga kahjustusi esistangele. Kahju põhjustanud juht lahkus õnnetusele tähelepanu pööramata sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid neid avariisid pealt nägema või oskavad anda muud infot õnnetuse põhjustanud sõiduki ja juhi kohta, palutakse teatada politsei telefonil 730 8814, 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles