GP-sarjas domineerivad Tartu sulgpallurid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu sulgpallurid mänguhoos.
Tartu sulgpallurid mänguhoos. Foto: Karl-Rasmus Pungas

Läinud nädalavahetusel peeti Tallinnas Tondiraba sulgpallihallis täiskasvanute GP-sarja teine etapp, kus osales üle 200 mängija Eestist ja Soomest. Lisaks oli võistlustules ka India ja Suurbritannia mängija.

Võisteldi neljas erinevas tugevusklassis. Kõige tugevama ehk meistriliiga viiest võimalikust kullast noppis Tartu sulgpalliklubi Triiton neli. Mikk Õunmaa võitis meesüksiku finaalmängus kindlalt Soome mängijat Heming Lini ning paarismängus koos klubikaaslase Heiko Zooberiga alistasid nad Vahur Lukini ja Karl Kivinurme (Tallinna Kalev).

Kati-Kreet Marran (Triiton) võitis naisüksikmängus Hannaliina Piho (TÜASK) ning paarismängus koos klubikaaslase Liisa Tannikuga alistasid nad naispaari finaalmängus Hannaliina Piho ning Sigrid-Laura Moora (TÜASK). Marran jõudis ka segapaarismängus finaali, kuid seal pidid koos paarilise Sander Meritsaga (Triiton) võtma vastu kaotuse 17:21; 12:21. Segapaarismängu võitsid Kristjan Täherand- Ulla Helm (Tondiraba sulgpalliklubi).

Häid sooritusi näitas ka alla 15-aastaste vanuseklassi kuuluv Liisbet Sugasep (Triiton), võites Esiliigas naisüksikmängus esikoha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles