Tartu uue linnavalitsuse liikmed selguvad ilmselt nädala jooksul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Laurson
Peeter Laurson Foto: Margus Ansu

Isamaa ja Res Publica Liidu Tartu piirkonna juhatuse esimehe Peeter Laursoni sõnul töötatakse uut koalitsiooni luues selles suunas, et tuleval neljapäeval, 12. mail volikogu istungil saaks uue linnavalitsuse paika panna.


«Me liigume rahulikus tempos, arutame kõik punktid korralikult koos läbi ja niipea kui oleme üksmeelele jõudnud, allkirjastame koalitsioonileppe. Loomulikult vaatame üle kõik Tartu linna puudutavad teemad,» rääkis Laurson

Läbirääkimiste ajakava Laurson ei avalikustanud. «Me töötame jooksvalt ja viime järjest läbi kokkusaamisi, töötame eraldi läbi kõik teemad. Kui mingi teema on läbi arutatud, siis liigume järjest edasi,» ütles Laurson.

IRL-i poolt kuuluvad läbirääkimiste delegatsiooni Peeter Laurson, Jüri Kõre, Argo Annuk, Teet Jagomägi, Tarmo Punger ja Kristjan Mugra.

Tartu linnapea ning Reformierakonna kohaliku juhi Urmas Kruuse kinnitusel asuvad nende erakonna poolt koalitsiooniläbirääkimistesse Kristjan Karis, Toomas Kapp, Triin Anette Kaasik, Mihkel Lees ning tema ise.

Meer lisas, et esimese asjana tuleb ette valmistada koalitsioonilepingu projekt. Tehniline töö ning kohtumised uue koalitsioonipartneriga võtavad tõenäoliselt terve nädalavahetuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles