VIDEO: politseinikud kargasid sünnipäeva puhul kargesse Emajõkke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 11.06 lendas Lodjakoja juures taevasse signaalrakett, misjärel sööstsid sügisese Emajõe voogudesse paarkümmend inimest. Sellisel kargel kombel tähistas Lõuna prefektuur politsei- ja piirivalveameti 99. sünnipäeva.

PPA sünnipäeva puhul on politseinikud ja Tartu talisuplejad teinud jões kerge supluse koos tänasega neli korda. Kui mullu oli oht, et üritus tuleb üldse ära jätta, sest jõe servad olid juba jäätunud ning vabas vees ujus rohkesti suuri jäätükke, siis täna olid tingimused pea ideaalsed: vesi oli kolm kraadi soe, õhk neli-viis kraadi. 99. sünnipäeva puhul oli distantsi pikkusekski sümboolselt 99 meetrit.

Foto: Sille Annuk

Vanemkorrakaitseametnik Ove Saar ütles pärast suplust, et tunne on väga mõnus – kuna õhk oli veest pisut soojem, kannatas ujumise järel pisut niisamagi kaldal olla ega pidanud hakkama kohe sooje riideid selga ajama.

Ove Saar on regulaarne talisupleja ning ta karastab end Emajõkke igal hommikul. «Kas see mind just paremaks politseinikuks teeb, kuid enesetundele ja tervisele mõjub see küll hästi,» tõdes Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles