Endine mupo juht tuleb Tartusse abilinnapeaks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monica Rand.
Monica Rand. Foto: Erakogu

Täna kinnitas Keskerakond oma Tartu abilinnapeade ja volikogu ametikohtade kandidaadid. Rahandus ja linnavarade valdkonna abilinnapea kandidaat on endine munitsipaalpolitsei juht Monica Rand. Kultuuri, hariduse ja spordi valdkonna abilinnapea kandidaat on Madis Lepajõe.

Keskerakonna fraktsiooni esimees ja sotsiaalkomisjoni juhi kandidaat on Vladimir Shokman. Linnavarakomisjoni esimehe kandidaat on Rein Kokk, kultuurikomisjoni esimees Nikolai Põdramägi.

Reedel kinnitas oma kandidaadid ka Reformierakond. Linnapeakandidaat on Urmas Klaas. Abilinnapeakandidaate on kolm. Ettevõtluse, innovatsiooni ja linnamajanduse valdkonda hakkab juhtima Raimond Tamm. Linnaplaneerimine, maakorralduse, arhitektuuri ja ehitus valdkonda kureerib Reno Laidre. Sotsiaal- ja tervishoiu valdkonna eest vastutab Tiia Teppan.

Volikogu aseesimeheks kandideerib Ene Ergma.

Paika pandi ka muude ametikohtade jaotus. Reformierakonna fraktsiooni esimees ja samas ka hariduskomisjoni esimees hakkab olema Mihkel Lees. Arengu- ja planeerimiskomisjoni juhib Veljo Ipits.

Linnamajanduse (sh ettevõtlus, innovatsioon) komisjoni esimeheks saab Verni Loodmaa. Rahanduskomisjoni ette asub Toomas Kapp.

Volikogu esimene istung, kus valitakse volikogu esimees ja aseesimees on 7. novembril. Volikogu istung, kus valitakse linnapea ja kinnitatakse ametisse linnavalitsus on 14. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles