Pildid: päästjad said Vanemuise teatrimajja kõrgendatud väljakutse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõigest mõned minutid enne «Mamma Mia» etenduse algust kõlas Tartus Vanemuise teatris tuletõrjealarm. Kohale kihutasid päästeautod.

Väljakutse suure teatrimaja juurde saabus kell 15.59. Kuna tegemist on avaliku objektiga, kus on palju inimesi, reageerisid päästjad tulekahjuohule kolmanda astme väljakutse järgi, selgitas Lõuna päästekeskuse valvepressiesindaja. Esialgsetel andmetel oli mõnedes teatrimaja ruumides tuvastatud suits. Kust suitsu ruumidesse immitseb, polnud esialgu kindel.

Teatrimaja juures kinnitasid töötajad, et suitsu pidi tulema hoone katusepiirkonnast. Päästjad vaatasid maja üle ja lükkasid esialgse teooria ümber. Selgus, et suits pärineb hoopis maja keldrikorrusel asuvatest saunaruumidest. Mingi tehnilise rikke põhjusel küttis elektrikeris end üle ja läks kärssama. Päästjad kõrvaldasid tuleohu ning suurem osa päästejõududest saadeti depoodesse tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles