Karis: loodan, et Lukase toetajad saavad ka minuga tööd teha (7)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskomisjoni ette astuvad kaks kandidaati: 2012. aasta lõpust ERMi juhtiv Tõnis Lukas ja riigikontrolör Alar Karis.
Valimiskomisjoni ette astuvad kaks kandidaati: 2012. aasta lõpust ERMi juhtiv Tõnis Lukas ja riigikontrolör Alar Karis. Foto: Liis Treimann

Tulevane Eesti Rahva Muuseumi (ERM) direktor Alar Karis loodab, et Tõnis Lukase jätkamist soovinud muuseumi töötajad näevad, et ka temaga on võimalik koos töötada.

Muuseumijuhi kohast ilma jäänud Tõnis Lukas süüdistab enda kaotuses personaalselt kultuuriministeeriumi kantslerit Paavo Nõgenet ja nimetas Karise juhiks valmist teatrietenduseks, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Kui see oli teatrietendus, siis ilmselt mina jäin sellele etendusele hiljaks, sellepärast, et kui mina läksin täna komisjoni, siis oli tõsine arutelu Eesti Rahva Muuseumi tuleviku üle ja raske on mul hinnata seda, kes on kellegagi tülis,» kommenteeris Karis.

Karise sõnul läheb ta kindlasti rääkima oma mõtetest ka neile ERMi töötajatele, kes toetasid Tõnis Lukase jätkamist, et koos arutada, kuidas edasi minna.

«Ega nad ei pea oma allkirja tagasi võtma, aga ma arvan, et nad saavad aru, et ka minuga on võimalik koos töötada ja ma usun, et sama hästi kui minu eelkäijatega,» sõnas Karis.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles