Sul on suurepärane mõte? Anna sellest teada!

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil eelmise aasta detsembris toimunud idufirmade konverents sTARTUp Day.
Pildil eelmise aasta detsembris toimunud idufirmade konverents sTARTUp Day. Foto: Kristjan Teedema

Detsembris Tartus peetav idufirmade ärifestival sTARTUp Day annab kolmele julgele inimesele võimaluse pidada festivali laval 2500 inimese ees kümneminutiline kõne.

«Suurte ärifestivalide esinejad on enamasti kriitiliselt valitud, rahvusvaheliselt tuntud visionäärid. Soovime nende kõrval anda võimaluse ka veel avastamata talentidele, kes võistluse raames oma ideid tutvustada saaks,» rääkis sTARTUp Day peakorraldaja Ermo Tikk.

Konkursil osalemiseks tuleb esitada 60-sekundiline monteerimata video teemal «From Zero To Hero», kus esineja tutvustab oma visiooni, näitab oma esinemisjulgust ning räägib, miks just tema peaks saama pidada kõne sTARTUp Day 2017 laval.

Videod tuleb esitada hiljemalt eelolevaks kolmapäevaks, 25. oktoobriks. Pärast seda laetakse need Startupday Facebooki lehele, kus žürii ning publik valivad välja kolm säravamat esinejat, kes pääsevad oma kõnet festivalil suurele lavale esitama.

Baltikumi suurim ärifestival sTARTUp Day «From Zero To Hero» toimub 8. detsembril Tartus teaduskeskuses Ahhaa. Festivalil esineb üle 100 kõneleja üle kogu maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles