Tartus saab taas esile tõsta noorsootöö parimaid (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored Tartu skatepargis.
Noored Tartu skatepargis. Foto: Margus Ansu

Tartus jätkub iga-aastane tava tunnustada aasta noorsootöö tegijat, aasta noort tegijat ning aasta laste- ja noortesõbralikku tegu. Ettepanekuid saab esitada 19. novembrini.

Aasta noorsootöö tegija võib olla näiteks noortekeskuse töötaja, kooli huvijuht, huviringi juhendaja, laagrikasvataja, noorteürituse korraldaja või karjäärinõustaja, kes on oskuslikult juhendanud noori nende annete avastamisel ja ideede teostamisel, viinud ellu edukaid projekte, algatanud uuenduslikke ettevõtmisi või korraldanud hariva, väärtushinnanguid kujundava või muid positiivseid muutusi esile kutsunud ürituse. Tegijana võib tunnustada ka noortekeskust, huvikooli, huviklubi, laagrit või muud noorsootöö korraldajat, millel on silmapaistvaid saavutusi noorte eneseteostuse toetamisel.

Aasta noor tegija on aunimetus, mille võib saada noor inimene, noorteühing või noorte projektiseltskond. Tegijana võib tunnustada ettevõtlikku, silmapaistvat noort, kes on algatanud või korraldanud Tartu linnale olulisi tegevusi või esindanud edukalt Tartu linna; noorteorganisatsiooni, mis võimaldab noortel aktiivselt teoks tehtud projekti, mis kaasab ja mõjutab suurema hulga noorte elu, tõstatab noortele olulisi teemasid, aitab noortel muuta maailma paremaks.

Algatuse, mis on aidanud muuta Tartu linna elukeskkonda palju meeldivamaks, sõbralikumaks, kaasavamaks ja turvalisemaks, võib esitada aasta laste- ja noortesõbralik teo tunnustusele.

Tunnustusettepanekuid saab esitada Tartu linna veebilehel. 2017. aasta laureaadid tehakse teatavaks Tartu noorsootöö aasta tunnustusüritusel 6. detsembril. Tunnustusega kaasneb rahaline preemia, mis alates 2016. aastast on 500 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles