Tartumaa napsas sulgpallivõistlustel suurema osa kuldmedalitest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall. Illustreeriv foto.
Sulgpall. Illustreeriv foto. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Nädalavahetusel kogunes Lasnamäe sulgpallihalli Noorte GP etapile ligi 140 sulgpallurit Eestist ja Soomest. Tartumaa sportlased võitsid 17 kuldmedalit võimalikust 21st.

Sulgpalliklubi Triiton edukaimateks mängijateks olid sel korral Liisbet Sugasep, kes alistas tüdrukute üksikmängus alla 15-aastaste vanuseklassis klubikaaslast Karoliine Inselbergi tasavägises mängus ning U15 naispaaris koos Johanna-Violet Meieriga (Triiton) Karmen Ilvest ja Karoliine Inselbergi (Triiton). Lisaks naispaari kuldmedalile, võitis Johanna-Violet Meier ka segapaari alla 15-aastaste vanuseklassi koos Oskar Männikuga (Nõo sulgpalliklubi).

Head tulemust näitas ka alla 17-aastaste üksikmängu vanuseklassis Catlyn Kruus, võites finaalis kindlalt Ramona Üprust (TÜASK). Catlyn Kruus ja Ramona Üprus tegid üllatava tulemuse alla 19-aastaste ehk juunioride vanuseklassis naispaaris, võites pingelises ja tasavägises finaalis Triitoni esindajaid Karina Kapaneni ja Victoria Korobovat.

Triitoni headele tulemustele lisasid oma panuse U11 vanuseklassis üksikmängus Diana Baranova, U13 üksikmängus Daniel Kornejev ja Lisa Berik, U17 üksikmängus Cristopher Siilbaum, U19 üksikmängus Hans-Kristjan Pilve ning Karina Kapanen. U19 segapaarismängu parimateks tulid Liisa Tannik-Matis Kaart.

Lisaks B-liiga kuldmedalistideks olid Martin Vendt, Kertu Roomere ja Katriin Jagomägi.

Nõo hea tulemuse eest hoolitsesid Marti Joost, võites alla 11-aastaste vanuseklassi üksikmängus kuldmedali ning U17 meespaari parimateks tulid sel korral Oskar Männik ja Rannar Zirk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles