Fotouudis: Tartu reformierakondlased arutavad uue koalitsiooni moodustamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna Tartu juhatus kogunes täna Urmas Klaasi kabinetis, et arutada millise erakonnaga alustada võimukõnelusi.
Reformierakonna Tartu juhatus kogunes täna Urmas Klaasi kabinetis, et arutada millise erakonnaga alustada võimukõnelusi. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi Tartus ülekaalukalt valimised võitnud Reformierakonna valimispidu kees veel hilistel öötundidelgi, ei jäädud täna pikalt voodisse põõnutama. Juba kella üheksa paika kogunes erakonna juhatus raekotta koosolekule, et paika panna edasine tegevuskava.

Kuuldavasti soovitakse veel tänase päeva jooksul kohtuda kõigi Tartu volikokku pääsenud poliitiliste jõududega.Kell 13 alustatakse konsultatsioone Sotsiaaldekomkraatliku erakonnaga, seejärel kohtutakse Keskerakonna, EKRE, IRLi, valimisliitudega Tartu Heaks ja Tartu Eest.

Lisaks Reformierakonnale (20 mandaati) osutusid valituiks sotsiaaldemokraadid (8), Keskerakond (7; EKRE (6), IRL (3), valmisliit Tartu Heaks (3) ja valimisliit Tartu Eest (2).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles