Luuletaja Contra lõpetas ultrajooksu ja läheb sauna

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Contra Tartus Tähtvere 1 aias Eduards Veidenbaumsi mälestustahvli juures 29. septembri hommikul kümmekond minutit enne starti.
Contra Tartus Tähtvere 1 aias Eduards Veidenbaumsi mälestustahvli juures 29. septembri hommikul kümmekond minutit enne starti. Foto: Raimu Hanson

Luuletaja Contra lõpetas täna kell 20.43 Lätimaal Liepa lähedal Kalāčis läti luuletaja Eduards Veidenbaumsi majamuuseumi juures ultrajooksu, mis sai alguse eile kell 10.12 Tartus aadressil Tähtvere 1.

Pool tundi pärast ligi 170 kilomeetri läbimist vastas ta spordireporterlikule küsimusele «Kuidas tunne on?» vaid kolme sõnaga: «Väsinud, aga õnnelik.»

Contra lisas, et tal kulus stardist finišisse jõudmiseks vähem kui 35 tundi, et teel midagi koledat ei juhtunud ja et ta hakkab sauna minema. 1. oktoobril kell 13 esineb ta Eduards Veidenbaumsi 150. sünniaastapäeva tähistaval kirjanduslikul koosviibimisel sealsamas majamuuseumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles