Hollywoodi näitleja Robert Davi: Soovin näha Tartu ülikooli, Jaani Kirikut ja Emajõge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monster Music OÜ

Hollywoodi näitleja Robert Davi esineb juba oktoobris armastatud lauludega Tartu Vanemuise kontserdimajas. Kvaliteetse muusika ja emotsionaalsete lugudega põimitud kontserdi eel soovib Davi kindlasti kohtuda tartlaste ja linnaga.

Juba 8. oktoobril Tartus esinev Robert Davi on eriti õnnelik, et saab sel korral külastada ja kohtuda tartlastega. Eeltöö Emajõe-äärse romantilise tudengilinna kohta on näitleja ja laulja juba ära teinud. Näiteks teab ta mitmeid olulisi fakte ajaloost: “Tartu võõrustas Eesti esimest laulupidu. Milline austusavaldus lauludele - suurepärane traditsioon.” Lisaks loodab Davi oma silmaga näha väärika ajalooga Tartu ülikooli, arvukate ehisdetailidega Jaani kirikut ja linna poolitavat Emajõge.

James Bondi pahalast kehastanud Robert Davi on Tartus ja Tallinnas toimuvatest kontsertidest elevil. “Mulle meenub inimeste soojus ja imeline vastuvõtt eelmisel kontserdil. Mulle väga meeldis minu ja Eesti muusikute koostöö - see oli imeline.” Davi jõudis eelmisel korral külastada Tallinna vanalinna ja luua palju tutvusi: “Ma olen oma sõpradele Los Angeleses öelnud, kui sõbralikud on Eesti inimesed ja kui tore mul seal oli.”

Nordea kontserdimajas ja Vanemuise kontserdimajas toimuval kontsertshowl “Born Free Tour“ tulevad esitlusele lood Frank Sinatra ja Dean Martini karjääri erinevatest etappidest, mis on oma koha leidnud möödunud sajandi Ameerika olulisemate laulude edetabelis “The Great American Songbook”. Rahvusvaheliselt tuntud hitid “Fly Me To The Moon“, “Luck Be A Lady“, “Days Of Wine And Roses“, „Nevertheless“ ja “Let's Put Out the Lights“ on vaid mõned näited Davi hoolikalt valitud repertuaarist. Ajatute armastuslugude vahelise aja täidab Davi isiklike südamlike lugudega ja publikuga suhtlemisega. Laval saadab meest parimatest muusikutest koosnev kollektiiv, kes võitnud ka mitmeid Grammy auhindu.

Piletid 7. ja 8. oktoobril toimuvatele kontsertidele “Born Free Tour“ on saadaval Piletilevi müügipunktides ja kodulehelwww.piletilevi.ee.

Video:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles