Tervishoiukõrgkool kutsub tasuta üritustele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vererõhu mõõtmine.
Vererõhu mõõtmine. Foto: Postimees

Septembrikuus on Tartu tervishoiu kõrgkoolis mitmeid tasuta üritusi ja tegemisi, mis on mõeldud eelkõige linnarahvale.

Homme, 20. septembril on koostöös Tartu ülikooli kliinikumi ja Eesti õdede liiduga tervisepäev teemal «Olulised tervisenäitajad – vere kolesterool ja vedelik sinu kehas». Toimuvad terviseteemalised vestlusringid, individuaalne tervisenõustamine ja tervisenäitajate mõõtmine.

21. septembrist 9. novembrini kestab kõrgkoolis (Nooruse 5) loengute sari lapseootel peredele. Loenguid peavad ämmaemanda õppekava neljanda kursuse tudengid, keda juhendavad õppejõud Marge Mahla, Imbi Sagar, Jana Meier ja Margit Luiga. Perekoolis osalemiseks on vaja varem end kirja panna. Seda on võimalik teha tervishoiukõrgkooli kodulehel.

Neljapäeval tuleb aga kõrgkoolis kokku dementsusega inimeste lähedaste tugirühm.  Omavahel jagatakse kogemusi ja nõuandeid. Räägitakse dementsussündroomist, hooldamisprobleemidest, toetavatest teenustest ja muust vajalikust.

Järgmise nädala teisipäeval, 26. septembril saab kõrgkoolis osa keskkonnatervise päevast teemal sise- ja välisõhu kvaliteet.

Lisaks ootab tervishoiukõrgkooli õppejõud Ivi Vaher koos füsioterapeudi õppekava teise kursuse üliõpilastega neuroloogilise kahjustusega täisealisi inimesi osa võtma tervisevõimlemise rühmatreeningutest. Need on 27. septembrist 20. detsembrini igal kolmapäeval kell 10–11 Nooruse 5. Osalemiseks tuleb registeeruda tervishoiukõrgkooli kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles