Septembri algus tõi plekimõlkimisi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni kindlaks tegemata veoauto sõitis 2. septembri hommikul Riiamäe bussipeatuse juures peatunud linnaliinibussil küljepeegli maha.
Seni kindlaks tegemata veoauto sõitis 2. septembri hommikul Riiamäe bussipeatuse juures peatunud linnaliinibussil küljepeegli maha. Foto: Politsei

Nagu tavaks saanud, muutus suvekuudel üsna rahulikuks jäänud Emajõelinna liiklus kooli alguses märksa tihedamaks. Ning kui liiklus on tihedam, siis ka juhtub rohkem. Politsei otsib kolme viimastel päevadel Tartus juhtunud liiklusõnnetuste tunnistajaid.

Lõuna prefektuuri teatel saabus 1. septembril kella 11 ajal politseile informatsioon liiklusõnnetusest Tartus Veeriku kooli lähistel, kus oli otsa sõidetud tee ääres parkivale sõiduautole Opel Zafira. Kahju põhjustanud juht lahkus sündmuskohalt.

Laupäeval, 2. septembril kella 9 paiku juhtus liiklusõnnetus Tartu linnas Riiamäe bussipeatuses, kus peatuses seisnud bussile sõitis riivamisi külge seni tuvastamata veoauto. Bussil purunes otsasõidu tagajärjel vasem küljepeegel. Inimesed vahejuhtumis viga ei saanud. Kahju tekitanud veok jätkas peatumata oma teekonda.

Pühapäeval, 3. septembril teatati, et Tartus Mõisavahe 19 juures on otsa sõidetud parkivale sõiduautole Peugeot. Kahju põhjustanud juht lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud kokkupõrkeid pealt nägema või oskavad anda muud infot, mis aitaks tuvastada lahkunud sõidukeid ja nende juhte, palutakse helistada telefonil 730 8814, infotelefonil 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles