Reno Laidre soovib tööd männilinnas

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maavanem Reno Laidre.
Tartu maavanem Reno Laidre. Foto: Margus Ansu

Tartu maavanem Reno Laidre, kes on varem olnud Elva linnapea ja abilinnapea, kandideerib sügisestel kohalikel valimistel Elva vallavanemaks Reformierakonna nimekirjas.

Läkituses Tartu Postimehele kinnitas ta, et ta on valmis asuma Elva vallavanema ametisse, kui valijad annavad selleks mandaadi. Vallavanemana on tal teiste ettevõtmiste seas soov rajada Elvasse ujulaga spordihall ning taastada ajalooline Verevi rannahoone.

Rohkem kui 14 500 elanikuga Elva vald sünnib pärast sügisesi valimisi ja selle moodustavad vabatahtlikult ühinenud Elva linn, Rõngu, Rannu, Konguta ja Puhja vald ning osa Palupera ja Puka vallast.

Reno Laidre oli aastatel 2003 - 2005 Rõngu vallavanem ning 2005 - 2011 töötas ta Elva linnavalitsuses. Kahel esimesel aastal oli ta abilinnapea ametis, linnapea Urmas Kruuse Tartu meeriks saamise järel aga neli aastat linnapea. Tartu maavanema ametisse nimetati ta 2011. aastal. Selle aasta lõpus lõpetavad maavalitsused aga tegevuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles