Sõudmisvõistlused lisavad Emajõele liikluspiiranguid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudjad Emajõel.
Sõudjad Emajõel. Foto: Kristjan Teedema

Sõudmise ja aerutamise klubi SAK Tartu korraldab 23. - 24. aprillil Tartus Emajõe karikavõistlused akadeemilises sõudmises ja aerutamises. Osalejate ja pealtvaatajate ohutuse tagamiseks keelas Tartu maavanem oma korraldusega võistluse ajaks veesõidukitega liiklemise Emajõel.


Maavalitsuse teatel on 23. aprillil kell 12 - 14 keelatud veesõidukite liiklus Tartus Kroonuaia sillast 2 km ülesvoolu kuni Valgeveskini. Samal päeval kell 17 - 19.45 laieneb piirang Kroonuaia sillast 4,5 km ülesvoolu.

24. aprillil kell 10 - 16 ulatub liikluskeeld Kroonuaia sillast 3 km ülesvoolu kuni Kvissentali tee pikenduseni.

Läbisõit nimetatud alast on lubatud vaid startide vaheaegadel, eelneval kokkuleppel võistluste korraldajaga ning tingimusel, et veesõiduki kiirus ja liikumistee ei häiri ega ohusta võistlustel osalejaid, korraldajaid ja pealtvaatajaid.

Võistluste korraldajal on kohustus tagada kasutatava veeala sulgemine ning osavõtjate ja pealtvaatajate ohutus, samuti veekogu võimaliku risustuse ning veereostuse likvideerimine pärast võistluste lõppu.

Paadisõitjatel tuleb arvestada, et Emajõe kõrge veeseisu tõttu kehtib Tartu linna piires Võidu sillast ülesvoolu endiselt ka veesõidukitega mootori jõul liiklemise keeld.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles