Galerii: Tartu kodukohvikud avasid linnarahvale uksed

Liisa-Lotta Veiken
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu toidu-ja veinifestivali viimasel päeval avati kodukohvikud nii Aparaaditehases, Ihastes, Karlovas kui Tammelinnas. Ilus ilm meelitas kohale hulganisti rahvast ning kohvikupidajatel tuli nii mõnigi kord poodi varusid täiendama minna.

Pika järjekorraga Cafe NOM aadressil Räni 15 meelitas rahvast kukeseenevõileibadega, mille lõhn levis pikki tänavat. Kohviku üks pidajatest Sandra Tituk rääkis, et eelkõige tahavad nad oma asja südamega ajada ja pakkuda eripalgelist menüüd. «Meil on palju erinevaid maitseid ja igaüks leiab siit midagi sobivat,» rääkis ta.

Esimast korda avas uksed heatgevuslik lastekohvik «Jupp kõige paremat suitsuvorsti» aadressil Soinaste 18. Kohviku perenaine Kersti Kinks ütles, et kuna ta ise töötab Tartu ülikooli kliinikumi hematoloogia-onkoloogia kliiniku lasteosakonnas, siis tahtis ta raha koguda sealsetele lastele kunstitarvete soetamiseks. Samuti lähevad kohvikut külastanud laste joonistused haiglasse seina peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles