Rannakäsipalli võitsid Alatskivil põlvakad

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannakäsipalli finaaletapp peetakse Viljandi rannas.
Rannakäsipalli finaaletapp peetakse Viljandi rannas. Foto: Valdo Ots / Sakala

Kolmest etapist koosneva suvise rannakäsipalli sarja teine etapp mängiti Alatskivi liivaväljakutel. Võistlustel osales kokku koguni 46 võistkonda üheksas vanuseklassis.

Naiste arvestuses oli parim üksnes võite tunnistanud võistkond nimega Pro-aktiivsed, kellele järgnesid Padise ja SK Tapa võistkonnad. Meestest oli edukaim Põlva Serviti, kes edestas teist põlvamaa meeskonda Värska Originaali. Kolmanda kohaga pidi leppima Viljandi HC2 võistkond.

Sarja esimene etapp peeti Põlvas, kus võitis samuti Pro-aktiivsed. Täiseduga jätkav võistkond on favoriidiks ka Viljandis 5. augustil peetaval finaaletapil. Meeste seas on seis aga põnevam. Mõlemal peetud osavõistlusel teiseks tulnud Värskal ning Põlvas kolmanda kohaga leppima pidanud ning Alatskivil võitnud Põlval on võrne arv punkte. Esikohaheitlusse võib sekkuda ka Alatskivil neljanda koha saanud Viljandi HC1 võistkond, sest Põlvas mehed võitsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles