Galerii: täna algasid Langel motokrossi maailmameistrivõistlused

Kelly Olesk
, Tartu Postimehe suvereporter.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimuvad Eestis esimest korda juuniorite motokrossi maailmameistrivõistlused.  Osalema on oodatud üle kahesaja tippsõitja 30 erinevast riigist üle maailma. Kuna igal krossisõitjal on kaasas ka oma hooldustiim, siis arvatakse, et Langele tuleb umbes 500-600 inimest. 

Eilse seisuga oli Eesti koondises 17 sõitjat, kellest suurimad lootused kõrgele kohale jõuda on Meico Vettikul ja Romeo Karul. Ürituse peakorraldaja Lauri Roosioru sõnul on Eesti poistel eelis, kuna sõidetakse oma kodurajal. Roosiorg ütles, et kui Langel soovitaks ka täiskasvanute MMi korralda, siis peaks ka Eesti riik oma abikäe ulatama.

Langel algasid hommikul soojendussõidud ning seejärel kvalifikatsioonivõistlused. Eelsõitudes pääses igas masinaklassis rajale umbes 70 sõitjat. Pühapäevasele põhivõistlusele saab neist umbes 40. Ajakava on kättesaadav aadressil www.msport.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles