Karijärve viiuldajad esinevad enne Hiiumaa tuuri Puhjas ja Tartus

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keelpillilaager Karijärvel.
Keelpillilaager Karijärvel. Foto: Kristjan Teedema

Juba 11. korda harjutasid lapsed ja noored Konguta vallas Karijärvel Eveli Roosaare talus keelpille ning nüüd, mil muusikapalad on õpitud, astuvad laagris osalenud nendega rahva ette.

Esimene avalik kontsert, kus Karijärve viiuldajaid näha saab, on sel pühapäeval Puhja kirikus. Kell 13 algaval kontserdil kõlavad klassikalised palad. Üks teos, mida kõik Karijärve viiuldajate laagris osalejad aga oskama peavad ja mis kõlab ka kontsertidel, on «Karijärve reinlender».

Järgmisena astuvad noored muusikud publiku ette Tartu ülikooli aulas ja seda 30. juulil kell 18. Tartus esinetakse koos Taani noorte sümfooniaorkestriga Presto.

Seejärel algab juba kontsertturnee Hiiumaal. 1. augustil esinetakse Pühalepa kirikus, 2. augustil Emmaste kirikus, 3. augustil Kärdla kirikus ja 4. augustil Jausa külas Krüsteni talus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles