Kaareperes sai mees rongilt löögi ja hukkus

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Dmitri Kotjuh

Eile õhtul kella poole 21 paiku juhtus Jõgevamaal Kaareperes raske õnnetus, kus inimene sai rongilt löögi ja hukkus. 

Laupäeval õhtul kella 20.30 paiku sai häirekeskus teate, et Jõgevamaal Palamuse vallas jäi inimene Tallinna-Tartu liinil sõitnud rongi alla, teatas Lõuna prefektuur.

Esialgsetel andmetel leidis traagiliste tagajärgedega vahejuhtum aset Kaarepere raudteejaama juures, kus seni tuvastamata mees heitis end rongi ette ja hukkus. Praegu teadaolevalt liikus rong umbes 40 km/h ning märganud inimest, andis rongijuht ka hoiatava signaali lähenevast rongist, kuid mees ei reageerinud sellele.

Juhtunu üksikasjad on selgitamisel.

Õnnetus Kaareperes
Õnnetus Kaareperes Foto: Lugeja foto

Õnnetuse ajal rongis viibinud reisija rääkis Postimehele, et järsku rong pidurdas, nii et tema joogipudel lendas põrandale. «Aga see polnud nii tõsine, et oleks arvanud, et midagi hullu juhtus,» lisas ta. Rong oli sel hetkel poolenisti üle Kaarepere ülekäiguraja.

Siis aga hakkas piletimüüja mureliku näoga mööda koridori käima ning mainis reisijatele, et juhtus õnnetus. Ka kõlaritest korrati, et rong hilineb liiklusõnnetuse tõttu.

«Kuulsime ka piletimüüjalt, et alguses kutsume kiirabi, sest ei tea, kas inimene jäi ellu. Kiirabi jooksis ümber rongi ja leidis inimese minu vaguni alt vist,» jätkas ta.

Reisija sõnul ei näinud rongis olijad midagi. Seda, mis rööbaste all oli, nägid ainult parameedikud. «Saime aru, et lootust pole, kui parameedikud kurva näoga kambakesi rööbaste alla vaatasid.» Inimeste meelsus oli tema sõnul kurb, paljud helistasid oma lähedastele. 

Õnnetus Kaareperes
Õnnetus Kaareperes Foto: Lugeja foto

Rong 0018 Tallinn-Tartu hilineb raudteeõnnetuse tõttu, teatas Elron kell 20.32. Rong jätkas liikumist pärast seda, kui politsei oli selleks loa andnud.

Copy
Tagasi üles