Galerii: MMi avapäev täitis Tartu kesklinna orienteerujatega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna-Eestis peetav orienteerumise MM algas täna Tartu kesklinnas toimunud sprindi kvalifikatsiooniga. Et pääseda homme peetavale finaalvõistlusele, tuli jõuda kvalifikatsioonis 45 parema sekka.

Ilmaolud sportlasi just ei soosinud ning võistelda tuli päris kõvas vihmasajus. Eesti sportlased suutsid koduradadel näidata ilma kiuste head minekut ning homsetes kell 14.40 algavates finaalides saab kaasa elada kuuele meie orienteerujale - ehk kõigile, kes võistlust kvalifikatsioonist alustasid. Meestest pääsesid lõppvõistlusele Kenny Kivikas, Raido Mitt ja Kristo Heinmann, naistest aga Evely Kaasiku, Liis Johanson ja Kerstin Uiboupin. Tulemused.

Täna kell 18.30 algab Tartu raekoja platsil orienteerumise MMi avatseremoonia, kus tervitavad delegatsioone Eesti orienteerumisliidu president Meelis Mälberg, rahvusvahelise orienteerumisliidu president Leho Haldna ja Tartu linnapea Urmas Klaas.

Pärast avatseremoonia lõppu annab tšellokvartett C-jam pealtvaatajatele kontserdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles