Orienteerumise MM saab täna alguse Tartu kvalifikatsiooniga

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol vasakult Kenny Kivikas, Evely Kaasiku, Timo Sild ja treener Elo Saue
Fotol vasakult Kenny Kivikas, Evely Kaasiku, Timo Sild ja treener Elo Saue Foto: Jonatan Karjus

Täna algav orienteerumise MM saab alguse Tartus sprindi kvalifikatsioonijooksude ja avatseremooniaga. Homme peetavaisse finaalidesse pääseb 45 naist ja sama palju mehi.

Võistluste pressiesindaja Kristi Sarapi teatel algavad mõõduvõtud Raekoja platsilt. Esimesena asuvad võistlustulle naised kell 13 - 14, kellele järgnevad mehed kell 14 - 15.

Enne õhtust avatseremooniat kogunevad 50 riigi esindajad ligi 400 sportlasega Tasku kaubanduskeskuse ette, et suunduda üheskoos mööda Küüni tänavat Raekoja platsile ürituse avamisele. Linnaelanikel ja kaasaelajatel on võimalus kõiki sportlasi ajavahemikus kell 18:15 - 18:30 rongkäigu äärde tervitama tulla.

Kell 18:30 algab Tartu raekoja platsil orienteerumise MMi avatseremoonia, kus tervitavad telegatsioone Eesti orienteerumisliidu president Meelis Mälberg, rahvusvahelise orienteerumisliidu president Leho Haldna ja Tartu linnapea Urmas Klaas.

Pärast avatseremoonia lõppu annab tšellokvartett C-jam pealtvaatajatele kontserdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles