Tartu vallas paiskus kraavi masuudiveok (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu tänast Jõgeva-Tartu maanteel kraavi paiskunud masuudiveokit tõsteti hommikupoolikul tagasi maanteele. Seetõttu oli ka liiklus maanteel mõnda aega suletud.

Liiklusõnnetusest Tartu vallas Erala külas sai häirekeskus teate 16. juunil kell 1.54. Teataja sõnul oli veoauto kraavi sõitnud ja kütus võis sõidukist lekkida. Esialgsetel andmetel oli tegemist bituumenit vedava sõidukiga. Lekkima hakkas ka bituumen.

Päästjad aitasid juhi veokist välja, peatasid nii kütuse kui ka bituumeni lekke. Auto juhile andis kiirabi esmaabi kohapeal.

Täna hommikupoolikul tegeles veoki omanikfirma masina teele tagasi tõstmisega. Selleks suletigi maantee.

Lõuna prefektuuri kinnitusel tuvastas politsei, et raskeveoki roolis olnud 48-aastane mees oli tarvitanud alkoholi. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei menetlust.

Varahommikul saabus sündmuskohale maanteeameti esindaja, kes paigaldas õnnetuspaiga lähistele liiklusmärgid ning sealne liiklus on alates hommikusest tipptunnist ümber suunatud. Jõgeva poolt Tartu suunas liikujad suunati ümber Sojamaa kaudu ning Jõgeva poole liikujad on ümbersuunatud läbi Vasula aleviku.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles