Ülikooli raamatukogu jagab tasuta raamatuid

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli raamatukogus algas tasuta raamatute jagamine.
Tartu ülikooli raamatukogus algas tasuta raamatute jagamine. Foto: Raimu Hanson

Tartu ülikooli raamatukogus oli täna näha kenakest tunglemist, sest algas tasuta raamatute jagamine. Akadeemia tänava poolt siseneja märkab fuajees valvuriputka kõrval riiuleid, kust saab käia endale meelepäraseid teoseid otsimas 30. juunini.

Direktor Martin Hallik märgib raamatukogu veebisaidil, et raamatutele uue kodu leidmine on toimunud ka varasematel aastatel. «Remondi ajal on suurem raamatute jagamine olnud raskendatud, sest me ei tohi ehitusalale midagi laiali laotada, veel vähem sinna inimesi lubada,» selgitas ta. «Nüüd aga oleme leidnud viisi, kuidas laiendada juba toimuvat raamatute jagamist.»

Soojade ilmade saabumisega oli võimalik kokku panna töötajate garderoob ning vabanenud pinda otsustaski raamatukogu kasutada raamatute jagamise kohana. Tasuta raamatud on kõigile huvilistele välja pandud riiulitele, mis jäävad sinna juuni lõpuni. «Meie töötajad täiendavad riiuleid pidevalt,» lisas Hallik.

Raamatuid saab valima minna raamatukogu lahtiolekuaegadel ehk tööpäeviti kell 9-19 ja laupäeviti kell 12-16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles