Tallinna kerkib superministeerium, Palamusele aga superlasteaed

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palamuse lasteaed ehitatakse 2009. aastal valminud vallamaja kõrvale (augu kohal vasakul). Toona oli Palamuse vallamaja Eesti moodsaim omavalitsushoone.
Järgmise aasta augustis valmiv lasteaed saab samuti olema üks uuenduslikumaid vabariigis nii sisult kui vormilt.
Palamuse lasteaed ehitatakse 2009. aastal valminud vallamaja kõrvale (augu kohal vasakul). Toona oli Palamuse vallamaja Eesti moodsaim omavalitsushoone. Järgmise aasta augustis valmiv lasteaed saab samuti olema üks uuenduslikumaid vabariigis nii sisult kui vormilt. Foto: Eili Arula

Kuu aega tagasi algas Palamusel vallamaja kõrval uue lasteaia ehitus. Lasteaiahoone ehitab oma kulu ja kirjadega osaühing KRC Ehitus ning pärast selle valmimist järgmise aasta augustis rendib hoone kahekümneks aastaks Palamuse vallavalitsusele. Ühes kuus maksab Palamuse vald hoone ruutmeetri eest 9,89 eurot. 

Sarnase mudeli järgi on Palamuse vallavanema Rait Persidski ja KRC Ehituse juhataja Siim Kroodo andmeil Eestisse ehitatud vaid üks maja –Tallinnas peagi valmiv nelja ministeeriumi ühishoone ehk superministeerium.

Vähemalt 5,6 miljonit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles