Kutseõppurid tõid Tartusse 17 medalit

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kutsehariduskeskuse müügikorralduse eriala õpilane Mai Kastemäe võttis vastu oma ala parima noore meistri tiitli.
Tartu kutsehariduskeskuse müügikorralduse eriala õpilane Mai Kastemäe võttis vastu oma ala parima noore meistri tiitli. Foto: Tartu Kutsehariduskeskus

Läinud nädalal Tallinnas peetud kutseõppurite aasta suurimal võistlusel «Noor meister» pani oma oskused ja teadmised proovile ligi 400 õpilast 31 erialal. Tartu kutsehariduskeskuse õpilased tulid võistluselt koju medalite säras.

Kokku sai Tartu kutsehariduskeskuse õpilastest oma võistlusalal tunnustuse 17 noort, tuues Tartusse kuus kuldset, kuus hõbe- ja viis pronksmedalit.

Pagar Kati Pajumägile tõid kuldmedali pasteeditäidisega pirukad. Tema kursusekaaslane Karolin Nõmm sai kondiitrite kategoorias võisteldes hõbemedali.

Tulevane juuksur Marleen Kaur võis poodiumil esikohale astuda trendisoengute võistluse järel. / Tartu kutsehariduskeskus
Tulevane juuksur Marleen Kaur võis poodiumil esikohale astuda trendisoengute võistluse järel. / Tartu kutsehariduskeskus Foto: Tartu Kutsehariduskeskus

Tulevased juuksurid võistlesid mitmes kategoorias. Marleen Kaur pälvis esikoha, Marja-Liis Drenkhan teise ja Liselote Kollom kolmanda koha.

Infotehnoloogia valdkonnas võitis vabavaraliste lahenduste võistlusel kulla Reini Tammeorg ja Microsofti võistlusel tõi kulla Tartusse Gen Lee.

Müügikorralduse võistluse võitis Mai Kastemäe, kes on juba varemgi pälvinud kõrgeid tunnustusi. Nimelt on ta tänavu taskusse pistnud juba Tartu ning ka kogu Eesti parima teenindaja tiitli.

Medalisajust said osa veel kutsehariduskeskuse ehitusviimistluse õpilane, keskkonnatehnika lukksepp, tisler, müürsepp, restoraniteenindaja, vastuvõtu administraator, keevitaja, puhastusteenindaja ja raamatupidaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles