Tartu rühmvõimlejad Eesti parimad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlustel osalenud Rütmika võistkonnad.
Eesti meistrivõistlustel osalenud Rütmika võistkonnad. Foto: Erakogu

Möödunud pühapäeval Tallinnas toimunud Eesti meistrivõistlustel rühmvõimlemises võitsid kõige rohkem tiitleid Tartu võistkonnad.

Võimlemisklubi Rütmika võistkonnad võitsid kolm meistritiitlit ning ühe teise ja ühe kolmanda koha ehk kokku viis medalikohta. VK Janika Tartu võistkonnad võitsid ühe meistritiitli, kaks teist ja ühe kolmanda koha.

Meistriklassis võitis meistritiitli VK Janika rühm Diamonds, kogudes kahe katsega 36.300 punkti. Võistkonda treenivad Grete Reimand ja Katre Unt-Lidmets. Meistriklassi II koha saavutas VK Rütmika võistkond Perfetto, kogudes kahe katsega tublid34.225 punkti. Rühma treenerid on Liisel Perlin, Katri Toomsalu ja Diego Gardelli.

Juuniorklassis tõusid kõik kolm Tartu võistkonda poodiumile. Meistritiitli võitis VK Rütmika rühm Perfetto Juunior, kogudes kahe katsega tugevad 34,250 punkti. Võistkonda treenivad Maarja Jaanovits ja Laura-Liisa Kruusamäe. II koha saavutas VK Janika Rühm Rosett, kogudes 33.750 punkti. Rühma treenerid on Elina Gorelašvili, Ilona Aigro ja Eva Luts.

III kohale tuli samuti VK Janika rühm Mireth (32.875 punkti). Treenerid Kristin Laupa ja Eva Luts.

Juba vähem kui kuu pärast (26.-28.05) osalevad kõik medalikoha saavutanud rühmad rühmvõimlemise maailmameistrivõistlustel Soomes.

 

Lisaks juuniori- ja meistriklassile jagati meistritiitleid ka noorte- ja lasteklasside arvestuses. Noorteklassis võitis meistritiitli VK Rütmika rühm Siidisabad Cats ning lasteklassis võitis meistritiitli samuti VK Rütmika rühm Siidisabad Chaplin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles