Tartu Ülikool püüab poolfinaalikohta

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe (pildil keskel) loodab täna õhtul veerandfinaalidega ühele poole jõuda.
Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe (pildil keskel) loodab täna õhtul veerandfinaalidega ühele poole jõuda. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnal on täna õhtul võimalus selle hooaja veerandfinaalseeria ära lõpetada ning tagada omale koht poolfinaalis, kus ootab juba ees Rapla.

Esimeses veerandfinaalmängus võitis Tartu Ülikool TLÜ/Kalevit 76:72 ja teises 94:68. Kuigi teises kohtumises jäi lõpuks vahe 26 punkti, näitasid mõlemad mängud, et mütsiga lööma minna Tartu ei saa. Suutis ju teise kohtumise alguses TLÜ/Kalev korraks lausa 14 punktiga juhtima minna.

Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe ütles, et loodetavasti õnnestub siiski täna veerandfinaalseeria ära lõpetada, sest siis jääks poolfinaalideks valmistumisele ja energia kogumisele rohkem aega.

«Oleme nüüd kaks mängu mänginud ja mõlemad vastased tunnevad üksteist. Kui me saaks täna oma töö tehtud, siis jääks meil seitse päeva aega poolfinaalideks valmistuda. Kui aga täna peaksime vääratama, läheb seeria edasi ja siis jääb meile jällegi vähem aega,» sõnas Kullamäe.

Suure tõenäosusega jääb tänasest mängust kõrvale Kent Kaarel Vene, keda vaevas viirushaigus ja ta jättis paar viimast trenni vahele. Kohtumine algab TÜ spordihoones kl 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles