Sillaotsa kooli vaevav ruumipuudus kaob sügiseks

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haaslava valla Sillaotsa koolis käis kuus aastat tagasi ligi 60 õpilast, sel õppeaastal aga juba 137 tüdrukut-poissi. Et laste hulk vallas suureneb pidevalt, ehitatakse sel aastal koolimaja suuremaks.
Haaslava valla Sillaotsa koolis käis kuus aastat tagasi ligi 60 õpilast, sel õppeaastal aga juba 137 tüdrukut-poissi. Et laste hulk vallas suureneb pidevalt, ehitatakse sel aastal koolimaja suuremaks. Foto: Sille Annuk

Linnalähedastes valdades ei mahu õpilased enam koolimajadesse ära, Tartust kaugemale jäävates omavalitsustes tuleb aga koolimaju väiksemaks ehitada.

Hiljuti alustas Ülenurme vald oma gümnaasiumihoonele juurdeehitise tegemist, sest väiksemate klasside koolijütsid ei mahu oma majja enam kuidagi ära. Viimaste aastatega on õpilaste hulk üle kahe korra suurenenud ka Ülenurme naabrite juures Haaslava vallas Sillaotsa koolis, kus õpib nüüd 137 tüdrukut-poissi.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles