Jüri Ratas: riigiasutusi saab edukalt juhtida ka Tallinnast väljaspool

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste kohtade seas külastas peaminister Jüri Ratas teisipäeval ka Tartu
kutsehariduskeskust, kus talle anti kätte šokolaadiglasuuriga tordiprits. Sellega andis Ratas ühele tordipõhjale oma autogrammi.
Teiste kohtade seas külastas peaminister Jüri Ratas teisipäeval ka Tartu kutsehariduskeskust, kus talle anti kätte šokolaadiglasuuriga tordiprits. Sellega andis Ratas ühele tordipõhjale oma autogrammi. Foto: Sille Annuk

Teisipäeval Tartut külastanud peaminister Jüri Ratas kinnitas intervjuus Tartu Postimehele, et ta käib Emajõelinnas üsna sageli, sest põhjusi siia piirkonda sõita on tal palju. Riigi paremaks juhtimiseks on tema arvates hädavajalik, et ka teised valitsuse liikmed käiksid rohkem Tallinnast väljas ja suhtleksid aktiivselt teiste piirkondade inimestega.

Teie visiidi üks sihtkoht oli Eesti Rahva Muuseum. Kas see on koht, mille pärast on põhjust Tartusse tulla?

Olin ERMis esimest korda. Jättis väga hea mulje. Sain inspiratsiooni tulla siia uuesti koos perega. See on kindlasti koht, mille pärast on põhjust Tartusse sõita. Tegelikult on palju põhjusi, miks Tartusse sõita, näiteks ülikooli ja spordiga seotud teemad. Mul endal on südames korvpall. Siin on Ahhaa keskus. Alles mõni nädal tagasi käisin abikaasaga Sadamateatris etendust vaatamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles