Tartu politsei otsib avarii teinud ja põgenenud juhte

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soinaste tänaval mõlkis seni kindlaks tegemata juht oma sõidukiga Renault väikubussi.
Soinaste tänaval mõlkis seni kindlaks tegemata juht oma sõidukiga Renault väikubussi. Foto: Politsei

Politsei palub linlaste abi, et selgitada avariide asjaolusid. Inimesed neis kahes sündmuses kannatada ei saanud, küll aga sõidukid.

Lille tänaval põrkas hooletu juht kokku Volvoga ja lahkus.
Lille tänaval põrkas hooletu juht kokku Volvoga ja lahkus. Foto: Politsei

Lõuna prefektuuri teatel avastatu 2. veebruaril kella 21 paiku, et päeva jooksul on Tartus Lille 8 juures otsa sõidetud seal seisnud sõiduautole Volvo S60. Sõidukil sai kahjustusi nii esimene registreerimisnumber kui ka esistange. Süüdlane põgenes sündmuskohalt.

3. veebruaril kella 21.10 paiku juhtus liiklusõnnetus, kui Tartu linnas Soinaste 11 ees sõideti otsa seisvale Renault Traficule. Pärast otsasõitu õnnetuse põhjustaja lahkus. Esialgsetel andmetel on politseil alust arvata, et õnnetuse võis põhjustada kollast värvi kaubik.

Soinaste tänaval riivas tundmatu sõiduk Renault kaubikut.
Soinaste tänaval riivas tundmatu sõiduk Renault kaubikut. Foto: Politsei

Kõigil, kel on kirjeldatud avariide kohta infot, palutakse sellest teatada avariipolitsei telefonil 730 8814, infotelefonil 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles