Kristin Kuuba tuli GP-sarja etapil kolmekordseks võitjaks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpalli GP-sarja kolmas etapp Tartus. Kristin Kuuba (paremal) koos Mihkel Laanesega võitis segapaarismängu finaalis Kristjan ja Laura Kaljuranda (vasakul).
Sulgpalli GP-sarja kolmas etapp Tartus. Kristin Kuuba (paremal) koos Mihkel Laanesega võitis segapaarismängu finaalis Kristjan ja Laura Kaljuranda (vasakul). Foto: Erakogu

Nädalavahetusel peeti Tartu ülikooli spordihallis Eesti GP-sarja kolmas etapp sulgpallis, kus osales 200 sulgpallurit Eestist ja Lätist. Ühtlasi oli see võistlus viimane omavaheline jõuproov enne veebruarikuiseid Eesti meistrivõistlusi, mis peetakse samuti Tartus ning hea ettevalmistus järgmisel nädalal Tallinnas toimuvale Euroopa karikatetapile.

Meistriliigas tuli kolmekordseks võitjkas Kristin Kuuba (Triiton). Ta võitis üksikmängu finaalis Kati-Kreet Marrani (Nõo SK) vastu, paarismängus koos Helina Rüütliga ning segapaarismängus koos klubikaaslase Mihkel Laanesega Kristjan ja Laura Kaljuranda (TÜASK), teatas peakorraldaja Heiki Sorge.

Meespaarismängu finaalis alistasid Kristjan Kaljurand/Raul Käsner (TÜASK) kahes geimis Heiko Zoober/Mikk Õunmaa (Triiton). Meesüksikmängu finaalis alistas Heiko Zoober kahes geimis lätlase Niks Podosinoviksi.

Esiliiga võitsid üksikmängudes Külle Laidmäe (Tallinna SK) ja Artur Ajupov (Triiton). Paarismängudes saavutasid esikoha Gunnar Mitt/Ardo Rõõm (TÜASK/Puhja SK), Catlyn Kruus/Johanna Violet Meier (Triiton) ning Tauri Kilk/Catlyn Kruus (Triiton).

Teises liigas jäid alistamatuteks üksikmängudes Marina Serova (Tartu Kalev) ja Gregor Rämmal (Triiton), paarismängudes Laura Kõiv/Heleriin Margus (TÜASK), Martin Jürgenson/Kaspar Tootsi (Nõo SK) ning Gunnar Kalajas/Erle Nõmm (TÜASK).

Kolmandas liigas said esikoha üskikmängudes Liis Tamberg (Viimsi SK) ja Indrek Raig (Omniva SK), paarismängudes Helen Pärn/Tuuli-Mai Tomingas (Pärnu) ja Indrek Kesküla/Arne Võidula (Väike Maarja) ning Indrek Raig/Sandra Eiduks (Omniva SK).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles