Päästjad aitasid Emajõest välja vette hüpanu ja kaks teda päästma läinud inimest

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarsild.
Kaarsild. Foto: Margus Ansu / Postimees

Õhtul kella poole kaheksa paiku said päästjad väljakutse Tartusse, kus inimene oli kaarsillalt vette hüpanud, teatas Lõuna prefektuur.

Täna õhtul kella 19.25 ajal sai häirekeskus teate, et Tartus hüppas mees Kaarsillalt vette, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk Postimehele. Sündmusele reageerisid koheselt Raekoja platsil patrullinud politseinikud.

Korrakaitsjad selgitasid, et 28-aastane mees hüppas seni teadmata põhjustel sillalt alla ning hakkas kalda suunas ujuma. Vette hüpanud mehele hüppas Emajõkke järgi üks sillal liikunud mees ja püüdis vees olnud meest kaldale aidata. Samal ajal kui kaks meest Emajões kalda suunas ujusid, suundus kaldalt neile appi kolmaski mees.

Sündmuskohale saabunud päästjaid aitasid mehed veest välja ning andsid meedikutele üle. Meedikud viisid 28-aastase mehe ning talle Emajõkke järgi hüpanud mehe tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi.

Politseinike kinnitusel olid kõik kolm meest teineteisele võõrad. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles