Kellel on pretensioone nende meeste vastu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigil, kellel on pretensioone pildil kujutatud mehe vastu, palutakse võtta ühendust politsei telefoninumbritel 110;  5359 0564 või Lõuna Ringkonnaprokuratuuri valvetelefonil 512 5472.
Kõigil, kellel on pretensioone pildil kujutatud mehe vastu, palutakse võtta ühendust politsei telefoninumbritel 110; 5359 0564 või Lõuna Ringkonnaprokuratuuri valvetelefonil 512 5472. Foto: Lõuna Ringkonnaprokuratuur

Ajavahemikul 9.-17.veebruar 2011 pidasid Lõuna Prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse politseiametnikud kriminaalmenetluse raames kahtlustatavatena kinni kolm Võrust pärit meest: Andrese (32), Taago (22) ja Indreku (23).

Lõuna Ringkonnaprokuratuur esitas eeluurimiskohtunikule kinnipeetud isikute vahi alla võtmise taotlused, mille kohus rahuldas.

Kohtueelset menetlust juhtiva Lõuna Ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Aro Siinmaa sõnul on vahistatud mehi alust kahtlustada erinevate isiku- ja varavastaste kuritegude toimepanemises. «Kahtlustused hõlmavad väljapressimist, omastamist, kelmust, avaliku korra rikkumist, vägivalla kasutamist ja sellega ähvardamist,» täpsustas prokurör.

 Praeguses menetluse faasis pole uurimise huvides võimalik konkreetsete kuriteoepisoodide sisu kohta lisainfot avaldada. Kriminaalpolitseinikud ei välista, et vahistatud isikud võivad olla pannud toime veel nii vägivallategusid kui ka erinevaid vara vastu suunatud kuritegusid, mille osas kannatanud ei ole seni politsei poole pöördunud.

Kõigil, kellel on pretensioone piltidel kujutatud meeste suhtes, palutakse võtta ühendust politsei telefoninumbritel 110;  5359 0564 või Lõuna Ringkonnaprokuratuuri valvetelefonil 512 5472.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles