Tartu kesklinnas põrkasid kokku neli sõiduautot ja buss

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Tartus Võidu sillal 16. veebruaril, milles osalesid neli sõiduautot ja linnaliinibuss.
Avarii Tartus Võidu sillal 16. veebruaril, milles osalesid neli sõiduautot ja linnaliinibuss. Foto: Politsei

Ehkki inimesed täna kella 13 paiku Võidu sillal juhtunud avariis suuremat viga ei saanud, nõudis juhtunu asjaolude selgitamine ning tänava liikluseks vabastamine tublisti aega.


Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus kella kella 13 paiku Riia tänaval Võidu sillal. Avariis osales viis sõidukit: Sebe linnaliinibuss nr 1 ja neli sõiduautot.

Esialgsetel andmetel püüdis VW Passat reastuda sillal ümber vasakust sõidureast paremasse, otse ühissõiduki ette. Ümberreastumine ebaõnnetus ning VW põrkas bussiga kokku.

Avarii järel paiskus VW põiki sõiduteele ning põrkus omakorda vasakus sõidureas eelnevalt VW taga liikunud sõidukiga. Veel said avariis kannatada liinibussi ja VW ees liikunud kaks sõidukit. Neile sõideti vaikselt tõukamisi külge, selgitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Kuni avariipolitseinikud sündmuskohal avarii asjaolusid selgitasid, oli liiklus ühel sõidureal suletud. Avarii täpsed asjaolud on alles selgitamisel.

Politsei palub õnnetuse pealtnägijail võtta ühendust telefonil 730 8814 või lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles