Lumi ajas kummiboksid umbe

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teguri tänava Kummiboxi rehvitehnikul Raul Kuusmaal pole ei sel ega järgmisel nädalal just palju hingetõmbehetki, sest tavapäraselt ootamatult maha sadanud lume tõttu on rehvivahetuse ootajatest järjekord ukse taga.
Teguri tänava Kummiboxi rehvitehnikul Raul Kuusmaal pole ei sel ega järgmisel nädalal just palju hingetõmbehetki, sest tavapäraselt ootamatult maha sadanud lume tõttu on rehvivahetuse ootajatest järjekord ukse taga. Foto: Sille Annuk

Autojuhid, kes läinudnädala­se esimese lu­me järel veel rehvi­vahetust ette ei võtnud, uskudes, et talvine ilm püsima ei jää, peavad nüüd vähemalt nädal aega ootama rehvitöökodades löögile saamist. Seni tuleb kas autosõitu vältida või valida suverehvidele sobiv sõidustiil.

Sepa tänaval asuva Hinkuse rehvikeskuse töötajaid ootas eile hommikul ees poolteist nädalat ette broneeritud tööde kalender. Hinkuse meister Siim Voznesenski rääkis, et kui inimesed said pühapäeval aru, et eelolev nädal toob ootamatult talvise ilma, läks firma kodulehel lahti agar rehvivahetuse aegade kinnipanemine.

Eile lõuna ajal ütles ta kalendrisse vaadates, et esimene vaba aeg on neil pakkuda alles 9. novembriks ehk järgmise nädala kolmapäevaks. Soovijatest on saba ukse taga, telefonid punased, töömehed teevad ületunde, ent kedagi järjekorras vahele võtta ei saa, tõdes Voznesenski. Korraga on Hinkuses töös neli tõstukit, nii et tunnis saab talverehvid alla panna kaheksale autole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles