Tartus avab uksed tasuta alkoholi- ja uimastisõltuvuse nõustamiskeskus

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil MTÜ Iseseisev Elu psüholoog Danny Soosuu ja sotsiaaltöötaja Sirje Pärn.
Pildil MTÜ Iseseisev Elu psüholoog Danny Soosuu ja sotsiaaltöötaja Sirje Pärn. Foto: Margus Ansu

MTÜ Iseseisev Elu avab neljapäeval, 17. veebrtuaril alkoholi- ja uimastisõltuvusega inimestele suunatud nõustamiskeskuse Tartus Peetri 26.


MTÜ Iseseisev Elu pakub Lõuna-Eesti alkoholi- ja uimastisõltlastele nõustamisteenuseid küll juba eelmise aasta septembrist, ent pidulik avaüritus tehakse projektijuht Kätlyn Sillaotsa sõnul praegu just seetõttu, et alguses toimusid tegevused teistes ruumides ning uued ruumid said valmis detsembris.

«Me tahtsime ametlik avamise korraldada, et inimesed teaksid, kuhu tulla ja et selline asi on olemas,» selgitas Sillaots ning lisas, et mida rohkem inimesi sellest võimalusest teavad, seda parem. «Meie eesmärk on ikkagi inimesi tööle suunata ja aidata.»

Nõustamiskeskuses nõustavad inimesi psühholoog, sotsiaalnõustaja ning vajadusel võlanõustaja ja karjäärinõustaja, samas on võimalik osaleda tööklubides. Tegevuse eesmärk on aidata vabaneda mõnuainete tarbimisega seotud probleemidest ning leida soovidele ja oskustele vastav töö või püsida olemasoleval tööl.

Nõustamine on tasuta ning nõustamisele tulekuks ei ole vaja arsti saatekirja ega haigekassa kindlustust. Nõustamisele tuleks registreerida telefonil 5622 3884 või e-maili teel noustamine@iseseisev-elu.ee.

Copy
Tagasi üles