Töötukassa lubab: vastse büroo raske uks hakkab kergemalt käima (8)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muidu osaval abistajal Kristi Vindil oli eile üsna palju tegemist, et Katrin Puusepp koos ratastooliga töötukassa uksest sisse veeretada.
Muidu osaval abistajal Kristi Vindil oli eile üsna palju tegemist, et Katrin Puusepp koos ratastooliga töötukassa uksest sisse veeretada. Foto: Eili Arula

Katrin Puusepp (43) on kõrgharidusega saksa filoloog. Sel erialal on ta jõudnud doktorantuurini, kuid paraku on teadustöö tal praegu soiku jäänud. Katrinit ei vaeva moodsa aja haigus nimega motivatsioonikriis ning ka aega leiaks ta doktoritöö tarvis piisavalt. Tema õpinguid pärsib tervis, mis Katrini hinnangul aja edenedes halveneb.

«Grupi peal, nagu vanasti öeldi, olen juba 1994. aastast,» ütles Puusepp. Toona oli tal esimene ajuverejooks. Paraku tabas teda 2000. aastal veel teinegi ajuverejooks, mille tagajärjel ta enam iseseisvalt liikuda ei saa. Sellest ajast saadik kasutabki ta peamiselt vaid ratastooli.

Lisaks liikumisraskustele on tal ka nägemispuue. «Mu probleem ei ole seotud nägemiskaugusega. Mu silmad ei suuda ümbritsevat fokuseerida. Pilt silme ees võngub ja väreleb,» rääkis Katrin Puusepp.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles