Vabaerakond valis Tartu piirkonnajuhiks Vahur Kollomi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kollom
Vahur Kollom Foto: Erakogu

Teisipäeval, 27. septembril koosolekule kogunenud Vabaerakonna Tartu linna piirkonna juhatus pidi valima uue esimehe ja aseesimehe, sest senine juht Laili Jõgiaas taandas end ametist tervislikel põhjustel.

Piirkonna esimeheks valiti Vahur Kollom, aseesimeheks Margo Saaremets. Vahur Kollom töötab Tartu eluasemefondis laenuspetsialistina ning on ka väikeettevõtja. Kollom liitus Vabaerakonnaga 2015. aasta septembris ning on olnud Tartu linna piirkonna juhatuses käesoleva aasta aprillist.

Oma proovikiviks piirkonna esimehena nimetas ta tänavu sügisest algava üritustesarja, Karikakra klubi vedamist. Ta lisas, et igal klubiõhtul on oma teema ja alati saavad kokkutulnud ülevaate riigis toimuvast.

Üks peamisi ürituse vedureid on Vabaerakonna riigikogu saadik Jüri Adams. Karikakra klubi üritustele on tulemas põnevaid külalisi ning teemad on nii välispoliitilised kui ka kohalikud.

Esimene klubiõhtu on 5. oktoobril kell 18 Tartu ülikooli kohviku talveaias, peateemaks haldusreform. Samuti on vaatluse all Eesti presidendi valimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles