Lugeja foto: Subaru esinduse parklas süüdati öösel kaks autot põlema

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automüügiesinduse parklas põles kaks sõiduautot.
Automüügiesinduse parklas põles kaks sõiduautot. Foto: Lugeja foto

Ööl vastu tänast süüdati Tartu linna servas Subaru automüügiesinduse parklas põlema kaks sõiduautot, politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Häirekeskus sai kella 1 paiku teate, et automüügiesinduse parklas on põlema süüdatud kaks sõiduautot, teatas päästeamet hommikul.

Kustutustööd lõpetati kell 1.24 ning ohtu teistele masinatele ja inimestele ei olnud. Põlengus said peamiselt kahjustada masinate rehvid ja veljed.

Kriminalist kogus päeval sündmuskohalt tõendid ning süütaja jälgi kaasati tuvastama ka teenistuskoer, kes tuvastas arvatava kurjategija teekonna teeninduse juurest ühe kergliiklusteeni. Praegu veel ei ole kedagi kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Politsei alustas asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb võõra asja rikkumist või hävitamist ja võimaldab kurjategijat süüdimõistmisel karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega. 

Politsei palub kõigil, kellel on infot juhtunu kohta – näiteks nägi kahtlast toimetamist, kahtlast isikut –, sellest teada anda politsei telefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles