Suvi lõppemas – piparkoogid juba turul

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu turul Nõo kommivabriku maiustustega kauplev Luule Astover on paar viimast nädalat pakkunud ka piparkooke. «Ei ole vara midagi, piparkoogid lähevad väga hästi,» kinnitas ta.
Tartu turul Nõo kommivabriku maiustustega kauplev Luule Astover on paar viimast nädalat pakkunud ka piparkooke. «Ei ole vara midagi, piparkoogid lähevad väga hästi,» kinnitas ta. Foto: Kristjan Teedema

Kalendri järgi on meil veel paar päeva suve ning pole siis ime, et Tartu turuhoones Nõo kommivabriku magusaga kaupleval Luule Astoveril tuleb ostjatele pidevalt selgitada, et müügile on saabunud täiesti värsked, mõni päev tagasi küpsetatud piparkoogid, mitte aga mulluste jõulude jäägid.

Nõo kommivabrik hakkas piparkooke küpsetama paari nädala eest. «Piparkoogid võeti väga hästi vastu,» ütles Luule Astover. «Käisin neid müümas ka Tartus maarjalaadal ja nädalavahetusel Paunvere laadal, kõik, mis kaasas oli, läks kaubaks, puudugi tuli,» ütles ta.

Küsitakse ka suvel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles