TÜ spordihoone parkla muutub tasuliseks (2)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli spordihoone juures pargib järjest rohkem autosid ning uuest kuust on parkla tasuline.
Tartu ülikooli spordihoone juures pargib järjest rohkem autosid ning uuest kuust on parkla tasuline. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli spordihoone juurde pargib senisest tuntavalt rohkem autosid. Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi juhatuse liikme Birgit Krillo sõnul on spordihoone parkla mõeldud eelkõige spordihoone kasutajatele, kuid pärast 1. juunit, kui Tartu linnas laienes tasulise parkimise ala, on selle koormus märgatavalt suurenenud.

«Koormus on kasvanud pea poole suuremaks. Eriti hästi on see märgata just hommikusel ajal,» lausus Krillo. Ta rääkis, kuidas juulis ja augustis, kui spordihoone tehti lahti kell üheksa, oli juba enne seda ligi pool parklast autodega hõivatud.

Krillo sõnul ei ole 246-kohalises parklas tekkinud veel kohtade puudust, kuid praegune otsus on tehtud suuresti tulevikule mõeldes. «Kui ülikooli IT-maja kunagi valmis saab, siis ka selle maja töötajad ja hoone külalised hakkavad kasutama spordihoone parklat ja koormus suureneb veelgi,» ütles Krillo.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles