Poe külastajad näevad eksootilisi elukaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaevalt et jaanalinnu majesteetlik kogu kellelgi märkamata jääb. Isaslind ise eelistab askeldada kaupluse parklast kaugemal aedikus.
Vaevalt et jaanalinnu majesteetlik kogu kellelgi märkamata jääb. Isaslind ise eelistab askeldada kaupluse parklast kaugemal aedikus. Foto: Margus Ansu

Tartumaa Vasula lihapoe külastajad on juba mõnda aega tabanud end tõtt vaatamast kitsede, alpakade või jaanalinnuga. «Loomad on võetud selleks, et inimestel oleks neid põnev vaadata,» märkis osaühingu Rotaks-R omanik Aare Kalson.

Loomi tuleb juurde

Parklale kõige lähemas aedikus saab praegu näha kahte kodukitse. Heas konditsioonis loomad on lisaks ka väga intelligentsed, rääkis peremees. Enamasti meeldib sarvilistele kõrgemalt alla vaadata ning rohkem näeb neid ronimispuul. Öösiti lähevad nad varju alla magama, kuid juba hommikul vara ronivad nad uuesti turnima.

Kitsed kingiti Rotaksile. Viljandimaal suri nende peremees ära, üksi jäänud proua ei saanud nendega hakkama ja palus, kas saaks anda loomad headesse kätesse. Nii kitsed lihapoe ette platsile jõudsidki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles